Viatge a Ítaca

Dia 259: Un passeig per Kings Park

4 comentaris

22 de febrer

Perth, no és una ciutat molt gran, i per tant, els seus atractius turístics no són gaires. A més pel que seria el centre ja hi hem passejat un parell de vegades, així que ens el coneixem bastant bé. Tot i així, encara ens quedava per veure Kings Park, que, tot i haver-hi anat el primer dia, era de nit i no el vam poder gaudir de forma correcta.

Així que avui, entre d’altres coses, hem dedicat el dia a passejar per ell i aprofitar, i fer-hi el pícnic del migdia.

És dissabte i tampoc cal començar el dia massa aviat no? Hem gaudit d’un bon esmorzar preparat pel Dave, i un cop acabat, com el Helmut ha d’anar a una reunió de treball, hem aprofitat per anar cap a Kings Park, no sense abans fer-nos una bona dutxa i penjar algun post.

Per anar-hi hi ha diferents formes, però nosaltres hem optat per les més barata, és a dir, ferry fins a Perth, i després amb les nostres cames fent un agradable passeig.

Perth

De fet, de camí hem fet un petit desviament, tot passant pel Coles per comprar alguna coseta per així poder dinar al parc, i gastar una mica menys de diners.

Una amanida cèsar, un sandvitx i un iogurt ha sigut el que hem escollit i amb això… cap al parc!

El passeig està força bé, menys l’últim tros, tot pujada i amb una solana… però finalment arribes a l’avinguda d’entrada al parc que està plena d’eucaliptus enormes que ja fan ombreta, i com aquí la calor és força seca, doncs si no et toca el sol, doncs s’està molt millor.

Mirant l’hora hem decidit menjar-nos el que ens havíem comprat a la mateixa esplanada on abans d’ahir vam fer el pícnic de nit. És una zona molt agradable, amb ombres per estar-hi, i a sobre amb unes vistes excepcionals!!! Que més es pot demanar? Doncs que com no tenim el Kit Picnic (si algú ens el vol regalar nosaltres encantats eh???), ens hem endut el kit cutre. Un pareo per poder-nos-hi estirar a sobre, i no haver-ho de fer sobre la gespa.

KingsPark9

KingsPark10

KingsPark2

Amb la panxa plena i una mica descansats, hem anat a explorar el parc, veient a totes bandes llocs on t’hi estiraries, i també veient que els locals ho fan, amb diferents nivells de kit pícnic (alguns amb taules professionals i cadires que semblen mooolt còmodes).

KingsPark4

KingsPark3

El passeig ens ha portat a la zona on hi ha el Jardí Botànic, on trobes tota mena d’espècies de plantes de diferents regions d’Austràlia, però sobretot de la zona on som, de l’Oest d’Australià.

KingsPark7

Entre d’altres espècies, la que més ens ha cridat l’atenció ha sigut el Baobab, que sembla ser que el pots trobar a la zona nord de Western Austràlia, i tot i que ja gairebé hem decidit que no anirem cap aquella zona, per recomanació dels nostres amfitrions ja que ens han dit que en aquesta època la calor és molt asfixiant i a més hi ha riscs d’inundacions, ens vindria molt de gust anar a una zona on pots trobar Baobabs a la natura. Haurem de tornar a venir no? O potser anar a Madagascar?

KingsPark5

KingsPark8

Seguint pel jardí botànic, hem anat a parar a un pont de vidre molt maco, i allí per la calor i per l’hora, hem decidit tornar enrere, aquest parc és molt gran!!!

KingsPark6

Una mica de repòs sota els eucaliptus, i tornada cap a casa fent el mateix recorregut (ens havíem plantejat tornar en bus però finalment ho hem fet a peu), i parant abans d’arribar a casa en una licoreria per comprar una mica de vi, ja que avui ens porten a fer un pícnic, i ells faran el sopar, així que si més no els hi hem de tornar d’alguna manera no?

Arribant a casa una mica de descans, d’internet… i anem a fer el pícnic??? I tant!!!

Molt aprop de casa seva, tenen la zona tocant al riu que hi ha tot de gespa, i barbacoes. I allà és on hem anat arribant just a la posta de sol, per poder veure com canviava de color el cel amb el skyline de Perth al fons.

Perth3

Perth2

De sopar ens han fet: una amanida, un pla típic xilè amb carn de cangur que estava boníssim, i un pollastre macerat amb espècies que hem fet a la barbacoa. Realment estava tot deliciós i a sobre el lloc i la companyia excepcionals!!

A més, mentre anàvem sopant acompanyats del vins que hem comprat, el Helmut havia portat la seva tablet, i ens han estat assessorant o més aviat fent la ruta del que podem fer a la que agafem la furgo, tot indicant en el mapa el que no ens havíem de perdre, i quan he pensat que la meva memòria fallaria i anava a apuntar les coses al mòbil, m’han dit no!!! Demà ja t’ho apuntem en un paper!! Realment són un encant!!

Així que amb la panxa plena i gaudint de les vistes, també tindremla ruta del que seran els nostres dies a l’oest d’Australia, que pel que ens han explicat això té una pinta….. Que ja tenim ganes d’agafar la furgoneta i començar a veure coses!!!

Perth4

Informació pràctica:

– Per arribar a Kings Park pots fer-ho amb el bus 37 o el CAT (bus gratuït) verd o bé a peu.

– Val la pena anar a passar el dia a Kings Park i aprofitar per fer-hi un pícnic mentres gaudeixes de les vistes

– A molts dels parcs de Perth podeu trobar barbacoes elèctriques gratuïtes per cuinar-hi.

– Si teniu l’ocasió aneu a la zona de South Perth quan el sol es pon, podeu veure molt bones vistes de la ciutat de Perth i si voleu hi podeu fer una barbacoa.

4 thoughts on “Dia 259: Un passeig per Kings Park

  1. Molt agradables aquests dos nois !

  2. Perth, per les vostres explicacions i fotos ,sembla que te forces parcs i edificis , interessats . Petons, Avi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s