Viatge a Ítaca

Dia 262: Platges de somni prop de Busselton

6 comentaris

25 de febrer

Són les sis i comença a clarejar, i entrem en aquella franja horària on nit i dia disputen per imposar-se. És el nostre primer despertar dins de la que serà la nostra furgoneta durant 12 dies, i la veritat es que no hem dormit gens malament, ahir adormint-nos amb un cel estrellat impressionant que podíem observar des de dins la nostra caseta i avui veient com sortia el sol, em sembla que això ens comença a agradar.

Com estem sols fem el nostre primer esmorzar amb tranquil.litat, cereals, suc de taronja, cafè amb llet de veritat i una mica de galetes amb Nutella que ja la trobava a faltar ☺

En els lavabos que hi ha aprofitem per rentar els plats i una mica de roba que sinó ens en quedarem sense, i mentre acabem de recollir la pengem una estona a veure si amb aquest sol que fa s’asseca una mica.

Però sembla que ens hem estat massa estona i passa un ranger que amablement ens informa que no es pot fer free càmping i que no ho tornem a fer, potser hauríem d’haver marxat abans…

Reprenem la marxa, ara ja si a fer quilometres i quilometres i sortim de la zona habitada dels voltants de Perth i poc a poc ens sentim més sols a la carretera, de moment el nostre destí és Bunbury, una ciutat (o més aviat li podríem dir poble) on l’atracció principal és el Dolphins Discovery Center, però amb les explicacions que ens donen i el fet que fa pocs dies en vam veure i molts no ens convenç de pagar els 10$ que val. Ara aprofitem el seu pàrquing i la seva wifi gratuïta per dinar tot connectant-nos.

bunbury2

Bunbury5

La segona visita que fem és a una torre a dalt del turonet de la ciutat des d’on es veuen unes vistes impressionants i ja ens comença a deixar veure les platges que ens anirem trobar i tenen moooolt bona pinta!!!

Bunbury

Bunbury3

Bunbury4

Pel que sembla en aquesta zona també s’hi fan vins i clar, no podem marxar sense provar-ne algun no? Però escollim un parell de cellers que estan en la direcció que hem de seguir. Prop de Capel el primer que visitem és Peperwood, un de molt familiar on tots els vins són de Shiraz, interessant i on la dona ens recomana que anem a la platja Peppermint Grove molt propera allí, així que li fem cas i ens trobem…. El paradís!!!

Pepperwood

PeppermintGroveBeach

PeppermintGroveBeach3

Una platja llarga, de sorra blanca i amb aigües tranquil·les i turqueses que em diuen a l’oïda… Que no et vols banyar???? I com no he de voler… Així que… a posar-se el bikini i directa al aigua, una mica freda però un cop dins, s’hi està genial i a sobre és tan transparent… Que bé que hem fet de fer-li cas a la senyora!!!

PeppermintGroveBeach2

PeppermintGroveBeach4

PeppermintGroveBeach5

Seguim en ruta i tot i que pensàvem que no hi arribaríem a temps si que ho fem, i podem tastar els vins de Capel Vale, un lloc que el trobem molt ben posat, amb un restaurant amb vistes espectaculars i on provem un verema tardana de chenin que el Mario segur que l’hagués comprat si haguéssim estat a casa.

CapelVale

CapelVale2

Cap a la furgoneta i directes al següent destí: Busselton on hi ha un dels “emabarcaderos” més llargs de fusta, però s’ha de pagar per passejar-hi, així que ens acontentem fent-li fotos des de la platja i preguntem a l’oficina de turisme on podem acampar, i sembla que per aquí tampoc està permès el free càmping.

Busselton

Busselton2

Busselton3

Després de l’avís d’aquest matí, ens plantegem dormir en un càmping, però anem preguntant als que trobem per la carretera i a tots ens demanen entre 30 i 40$ i ho trobem una exageració, però haurem de dormir en algun lloc no?

Australia

Finalment decidim anar cap al parc de Leeuwin Naturaliste que té diferents platges on sembla que hi ha lavabos i barbacoes, i el primer que trobem no hi ha ningú, té barbacoes i lavabos tipus letrina, així que… i si dormim aquí?

CastleRockBeach

Aparquem i ens posem a cuinar una mica de pasta, amb la mala sort que fa molt de vent i no aconseguim que l’aigua arrenqui el bull i trigant una barbaritat a poder fer una mica de pasta decent.

Però ja fosc sopem i ara amb la visió de milers d’estrelles en els nostres ulls anem a dormir, tindrem alguna sorpresa aquesta nit? O la podrem dormir seguida?

Informació pràctica:

– Ruta: 320km – Swan Valley – Bunbury – Capel – Busselton – Castle Rock Beach

– A Bunbury podeu trobar wifi gratuïta al Discovery Dolphin Center i a la Biblioteca.

– Entre Bunbury i Busselton es troba la zona vinícola de Geographe amb cellers per la zona amb degustacions gratuïtes.

– La Peppermint Grove Beach es troba prop de Capel i és espectacular, ideal per banyar-s’hi

– Per poder accedir al Busselton Jetty s’ha de pagar 2,5$ però les fotografies des de la platja queden d’allò més bé.

– Hem dormit a Castle Rock Beach a Cape Naturaliste, una zona amb lavabos (sense aigua) i barbacoes, tot i que no està permès acampar-hi.

– Recomanem la visita al celler Capel Vale, està molt ben posat i tenen vins interessants.

6 thoughts on “Dia 262: Platges de somni prop de Busselton

  1. A veure si us enxampen per acampar lliurement i us posen una multa o us detenen… I si pregunteu als cangurs com s’ho fan?

  2. Lo que diu la Glòria,es….pregunteu als cangurs.!!! Espero que dema en explicaràs com anat . Petons,Avi.

  3. Vaja vaja, aquests estrangers acampant on no toca !! Però amb aquest cotxe, com distigeixen si estàs acampat de si estàs aparcat ? Si estàs al llit ? he he

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s