Viatge a Ítaca

Cuina Tailandesa: Pad Thai

Deixa un comentari

Ja ha arribat el dia que us explico com fer Pad Thai, al igual que totes les receptes tailandeses els ingredients són per una persona i tot i que per dues seria duplicar-ho, em van dir que és millor fer-lo d’un en un, ja que sinó els fideus es poden enganxar i no queda tant bé. Millor fer-ho plat per plat.

Pas 1:

Posar en el wok: 1 cullerada d’oli, 1 grapat de pastanaga tallada, 1 grapat de ceba tallada a trossos, 1 grapat de tomàquet tallat, 1 cullerada de tofu que es podria canviar per gambes o pollastre i 1 culleradeta d’all ratllat.

Pas 2: (opcional)

Moure els ingredients en un costat de wok i afegir a la part de baix un ou batut, esperar fins que l’ou estigui gairebé cuit (semblant a una truita) i llavors trencar-la en petits trossos i apartar-ho també en un costat del wok.

Pas 3:

Amb tot apartat a un costat del wok, afegir 3 cullerades d’aigua i 1 porció de noodles d’arròs preparats (és a dir deixats en aigua durant 10 minuts) i barrejar bé.

Pas 4:

Afegir 1 cullerada d’una barreja de soja fosca i suau, 1 culleradeta de sucre, 1 cullerada de una barreja de brots de mongeta i ceba tendra tallat tot molt petit, i mitja cullerada de cacauets torrats.

Pas 5:

Afegir per millorar el sabor, 1 culleradeta de flocs de chili (o menys si no es vol gaire picant) i suc de 1/4 de llima.

Pas 6:

Al enplatar s’hi afegiran cacauets per sobre i sobretot salsa de cacauet al gust.

IMG_7477

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s