Viatge a Ítaca

Dia 266: Mad Fish, allà on s’obren i es tanquen les aigues

6 comentaris

1 de març

A vegades va transcorrent el dia i penses, avui no hi haurà res que em sorprengui, potser perquè estàs massa aprop de coses que se t’han quedades gravades al cervell, o potser perquè estàs gairebé a la meitat del dia, i encara no hi ha hagut res q t’hagi fet dir.. Waw!!

Avui crec que seria una d’aquests dies, on potser el matí i fins ben entrat el migdia havia sigut del més normal, i encara no se’ns havia quedat la boca oberta.

Però finalment, com cada dia, hem acabat trobant coses sorprenents, i ara mateix estic escrivint des d’una platja on sembla que s’ajunta el mar de dues bandes, i forma una sensació semblant a quan s’obre el Mar Vermell a Els Deu Manaments.

MadFishBay7

Però anem a pams, que igual que altres dies avui el dia ha donat per molt, tot i que per variar ens dona la sensació de que no hem fet tanta cosa, o que com ens queda tant per veure, podríem haver vist més.

Com ens estem acostumant a anar a dormir ben aviat, doncs també aprofitem per llevar-nos ben d’hora i així aprofitar al màxim les hores de sol.

Però avui, a diferència dels altres dies, no hem esmorzat només llevar-nos, ja que aquest càmping on hem dormit no té taules de pícnic, i hi ha poca intimitat, així que, hem decidit anar tirant i parar quan trobéssim un lloc que ens agradés.

La primera idea era parar al llac per on vam passar ahir, però hem pensat que també estaria ple d’aquestes mosques tan empipadores i que no estaríem realment a gust.

La segona idea era anar al Gloucester Tree (un karri enorme prop de Pemberton que si es vol es pot pujar a través de ferros que li han clavat fins a dalt), però al arribar hem vist que era un dels parcs nacionals que s’ha de pagar 12$ per vehicle, i a més estava ple de les mateixes mosques, i per tant només hem fet una ullada sense pagar, i a seguir.

La tercera idea: un altre d’aquests Karris grandíssims que es poden pujar, anomenat Bicentennial Tree, que estava més o menys en ruta d’on volíem anar, però si fa o no fa, ens ha passat exactament igual que al gloucester, s’havia de pagar (tot i que nosaltres no ho hem fet), però sobretot hi havia les mosques aquestes enormes i que no et deixen tranquil·la. Ara tot i així hem aprofitat per fer unes quantes fotos d’aquests arbres tan comuns aquí, i que en canvi a casa ni n’havíem sentit a parlar.

BicentennialTree

Així que sense haver esmorzat encara hem tirat cap a Windy Harbour, però quan gairebé hi arribàvem hem girat cap a Pt D’Entrecasteaux, i al mirador de la Salmon Beach ens hem quedat ja bastant amb la boca oberta, una platja llarguíssima amb unes onades…

SalmonBeach

SalmonBeach2

A Windy Harbour, una mena de poble o agrupació de cases, hem trobat el lloc ideal per esmorzar, una zona amb taules a l’ombra tocant a la zona de jocs, on hem pogut menjar tranquil·lament com a nosaltres ens agrada.

WindyHarbour3

A més just al costat, lavabos amb aigua i dutxes que hem aprofitat per netejar els plats i una mica de roba.

La platja de Windy harbour tot i ser molt maca, la veritat que no ha sigut de les que… Waw!!! Així que alguna foto i a posar-nos en ruta!!

WindyHarbour

WindyHarbour2

I en quina direcció? Doncs primer a Northcliff a veure si trobàvem alguna wifi gratuïta que seguint la tònica habitual no ha pogut ser, i després cap a Walpole on també hem preguntat per wifi i res de res.

Ben aprop de Walpole hi ha la Vall dels Gegants i el Tree Top Walk, una zona amb arbres també altíssims però aquí en comptes de Karris, són Tingles una altra espècie d’eucaliptus. Hem anat fins allà però al veure el que valia l’entrada hem decidit no fer-ho, ja que l’hem trobada excessiva pel nostre pressupost.

TreeTopWalk

TreeTopWalk2

Per tant, tot seguint la carretera escènica hem anat en direcció Denmark directes al Visitor Center, on una noia ens ha informat d’on podíem dormir i on podíem trobar wifi gratuita (un cafè on potser anirem demà), a més d’un mapa amb els cellers propers a la població.

De moment els vins que hem anat tastant per les altres regions vinícoles (Swan Valley, Geographe i Margaret River) no ens havien entusiasmat amb alguna excepció, així que avui les expectatives eren baixes, però ja que hi érem…

Hem volgut anar primer a Castelli, ja que va ser la primera que ens va recomanar en Cameron, el noi de Arimia. Però pel que sembla has de demanar cita, així que hem anat a Singlefield, una altra de les recomanades, i només arribar el lloc ja ens ha encantat, i el primer vi, mmm això ja ens agrada més!! Era un sauvignon semillon que no tenia el tret característic de les altres zones de ser massa àcid.

SinglefielWinery

SinglefielWinery2

En general aquí els vins ens han agradat més que a les altres zones, i sobretot ens ha sorprès l’escumós que tenen de Shiraz!! Realment interessant!!

SinglefielWinery3

Els vins del segon celler Lake House seguien més o menys la mateixa tònica, i a més aquí tenien una línia de productes de Spa fets amb raïm, i també la marca VinoFood, un assortiment de diferents salses, mermelades o fins i tot olives fetes o macerades amb diferents vins. I us podem dir que les que hem tastat estaven realment bones, segur que si en unes setmanes anéssim a casa ens n’haguéssim endut unes quantes.

LakeHouseWinery

LakeHouseWinery2

Com l’hora que era ja no ens permetia fer cap altre celler, ha començat l’aventura de buscar lloc on dormir.

El primer lloc on hem anat ha sigut Parry Beach, que ens ha recomanat la noia del Visitor Center, està a uns 20km de Denmark en direcció Walpole, però al arribar-hi… Ohhh estava ple (no havíem comptat que el dilluns es festa i que tenen tres dies de pont i per tant està tot ple!), per tant hem decidit anar a una zona de platges que ens havia recomanat el Dave, per veure si hi podíem fer free camping.

I així es com hem arribat aquí, en aquesta fantàstica platja on s’ajunten les aigües i darrera el mar peta enfurismat, i fa un gran espectacle.

MadFishBay

MadFishBay2

MadFishBay3

MadFishBay4

MadFishBay5

MadFishBay6

MadFishBay8

MadFishBay9

Així que ara soparem alguna coseta i… A veure que tal dormim!!!

MadFishBay10

Informació pràctica:

– Ruta: Big Brook Arboretum – Gloucester Tree – Bicentennial Tree – Pt d’Entrecasteaux – Widy Harbour – Northcliff – Walpole – Tree Top Walk – Denmark – Parry Beach – Madfish Bay 360km

– No us podeu perdre les vistes a Salmon Beach prop de Pt d’Entrecasteaux, realment espectaculars

– Pel que sembla Denmark és un dels pobles més grans de la zona

– Hi ha wifi als centres de recursos de Northcliff i Walpole però s’ha de pagar i en dissabtes tanquen a les 12 del migdia

– Molt recomanables les visites als cellers Singlefield i Lake House, tots dos prop de Denmark

– Molt agradable la zona de picnic de Windy Harbour i a més té lavabos amb aigua i dutxes.

– No us podem dir si val la pena el Tree Top Walk ja que hem trobat que els 15$ per persona era exagerat.

– Hi ha un camping dels barats a Parry beach

– Espectacular les vistes i platja de Madfish Bay

– Hem dormit a Madfish Bay

6 thoughts on “Dia 266: Mad Fish, allà on s’obren i es tanquen les aigues

  1. Quants paisatges de mar i quantes aventures per trobar free camping. està xungo això aquí, eh?

  2. Molt maco això de Madfish Bay !! Al mapa he trobat i senyalat la Parry Beach, però això del Madfish Bay no ho veig 🙂
    Cap on cau respecte Parry Beach ??

  3. Mol interesant els cellers que heu visitat avui i la corrent de provar el vins. Com sempre els magnífics paisatges del dia. Petons,Avi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s