Viatge a Ítaca

Dies 404 i 405: Refredats i platja a Langkawi

6 comentaris

17 i 18 de juliol

Hi haurem de tornar a venir, no hem gaudit tot el que calia de Langkawi. Uns refredats convertits en febres, que a més del malestar general, ens han afegit desgana tindran la culpa. Mosquits a dojo, un allotjament en el que no hem acabat d’estar a gust, i un pressupost massa ajustat, han fet la resta, així que no hem acabat d’aprofitar tot el que la illa pot oferir en matèria, sobretot, de fauna. I és que una de les icones ens falta a la col·lecció, i ara amb la nostre afició recent adquirida als ocells, no haver pogut fotografiar a l’àguila pescadora no te perdó…

Debatent internament la possibilitat de llogar moto, o de fer algun tour, finalment ha pogut una sensació de malestar que sense ser greu, si que ha sigut constant. Panxa revolucionada, i esternuts aquí i allà han fet que decidim tornar al caliu de casa, i aprofitant una bona oferta d’Air Asia, hem tret un bitllet cap a Kuala Lumpur, pel dia 19, i així passar els dies que ens queden al país, tranquil·lament a la capital recuperant forces.

Però ja que hi som per aquí, calia fer una mica de platja. Potser no és de les més boniques que haguem trepitjat, però sempre pots trobar un bon raconet on sentir-te a gust, fora de la influència de les motos aquàtiques que passen a tort i dret, llogades per turistes de totes les nacionalitat possibles.

Langkawi10

Langkawi11

Passejades, i remullades en unes aigües molt remogudes i que tenen una temperatura molt més calenta que no pas la dutxa de la guesthouse.

Langkawi

Langkawi2

Langkawi3

Langkawi12

Uns capvespres deliciosos, i és que des d’aquest costa de l’illa pots veure com el sol s’amaga a l’horitzó, sobre el mar. En algun blog llegit, comenten que és de les millor postes de sol que es poden veure. No sabem si tant, tenim massa bons records de Goa, però realment val la pena passejar per la sorra una estona, i seure davant del mar, en una petita cantonada que fa la platja, entre ressorts de luxe, i veure com el color del cel va canviant.

Langkawi13

Langkawi4

Langkawi8

Els núvols no acaben de deixar un final net i polit, però amb la llum aquests canvien de tonalitat, reconvertint la visió que tenies fa una estoneta en un joc de colors molt bonic de veure.

Langkawi7

Langkawi6

Langkawi5

Potser la idea d’agafar un avió ens va venir des d’aquí, i és que l’aeroport es troba molt a prop, i l’estampa de com s’enlairen o es preparen per aterrar, amb el mar de fons i la petita illa que just tenim al davant, és una imatge que ens ha encantat.

Langkawi9

Per dinar o sopar, arròs. Aquí és fàcil, així que amagat entre els restaurants més turístics pots trobar algun lloc més barat, on fer que la panxa no es disgusti més, i acontentar-la amb una dieta tova.

Langkawi14

Ho sentim micos, i demés bestioles que habiteu l’illa, la propera vegada serà l’hora de que ens coneguem. Aquesta no hem tingut l’esma per fer-ho, i segur que algun dia tornarem, perquè Malàisia ens encanta, i la ruta cap les illes tailandeses de Koh Lipe, és d’aquelles que tard o d’hora voldrem fer, així que espereu-nos per aquí, que avui toca anar a dormir aviat, i a veure si un altre ibuprofè aconsegueix que el dia de demà sigui una miqueta millor… ☺

Informació pràctica:

– Val molt la pena gaudir de les postes de sol a la platja de Pantai Cenang

6 thoughts on “Dies 404 i 405: Refredats i platja a Langkawi

  1. Mecatxis aquests virus de panxa i demés !! Sort dels arrossos !!
    Està vist que Kuala Lumpur és casa vostra, quan no us trobeu gaire bé, apa, cap a caseta 😉
    Molt maques les fotos de la posta de sol !!

    • Lo millor, és que això de l’arròs no cal quasi bé ni demanar-ho per aquestes terres. Dieuen que a Kuala Lumpur, i a gran part d’Asia també, és tant barat menjar al carrer que la gent practicament no cuina a casa, així que nosaltres fem com ells, i a més tenim un bon arròs blanc que va be per la panxa

  2. Em sap greu aquest refredats que sempre molesten i mes en viatge i fora de casa. El únic consol es estar a la vostra segona residencia Kuala Lumpur, perquè la primera sempre serà Bacelona. !!! Mols petons, Millorar-se, Albert (Avi).

  3. Pobrissons! Ja han aguantat prou menús diversos aquestes pobres panxes i necessiten una mica de repòs. Potser va ser tot aquell marisc del dia anterior…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s