Viatge a Ítaca

Dia 203: Infern i Paradís en la mateixa moneda

6 comentaris

28 de desembre

Avui hem passat el que podríem descriure com la nit del lloro!!! I això? Doncs si us diem que ahir l’allotjament on ens vam quedar no ens feia molt bona espina… Avui realment amb això ens quedaríem molt i molt curts!!!

Que ens porta a dir això? Doncs ben senzill hem dormit en un lloc sense parets on es pot sentir tot i tot, i això si estàs a la “discoteca” del lloc doncs, no és gens agradable, ja que la música se’t fica al cervell i ja no surt d’allí. A més, teníem dos companys de llitera amb unes pintes… i que crec que s’havien fumat tot lo fumable i més, i clar no ens donava molta seguretat. Per una altra banda al estar tot obert, doncs… feia una mica de fred!!! Així que ben bé no hem dormit passablement fins que han apagat la música que passaven de les 4 segur!!

Per tant només despertar-nos a les 8 perquè seguíem sense estar còmodes, hem començat l’operació… Buscar un altre allotjament!!! Ja que m’he despertat amb el convenciment de no tornar a viure aquest infern ni una nit més.

I no us penseu que la tasca ha sigut fàcil, perquè… o tot estava ple, o havíem d’esperar al check out, però finalment hem trobat una habitació privada amb bany dins que no estava malament, l’única pega…. Doncs que està just al costat del infern, però esperem que al estar entre quatre parets la nit no sigui tant dura com on hem dormit avui.

Amb allotjament per aquesta nit, ja podem començar a fer vida a l’illa, i el primer és omplir una mica la panxa, i enseguida hem trobat un lloc on fer-ho, i de pas poder-nos connectar una mica a la seva wifi i poder esmorzar…. una baguette amb Nutella!!!! Mmmmm però que bo!!! Pa de veritat i a sobre amb Nutella, es pot demanar res més??

Doncs si, començar a investigar l’illa, i anar en la direcció que va anar ahir a buscar allotjament, però aquest cop descalços i sense les motxilles, i passat el últim dels allotjaments, el camí es va ficant una mica pel bosc però sempre amb sorra i finalment s’arriba a una platja…. oh!!!! Això és el paradís!!!

KohRong

KohRong2

Una platja llarga, de sorra blanca i aigües cristal·lines, de color turquesa… una d’aquestes platges que sempre esperes trobar, i a més a més… sense gaire gent, i per tant hem anat tirant fins a trobar un lloc que ens agradés per estar-nos-hi tot parant primer per fer fotos i més fotos.

KohRong3

KohRong4

KohRong5

A sobre hem trobat on desembarquen les barques, i hem estat practicant una mica de la fotografia que ens va ensenyar el Gonzalo.

KohRong6

KohRong7

KohRong8

KohRong12

I finalment… ha arribat el moment desitjat, banyar-nos en aquestes aigües fantàstiques on gairebé hi estem sols.

KohRong9

KohRong10

KohRong11

En aquesta platja, hem descobert que hi ha uns allotjaments que tenen una pinta esplèndida, en prenem nota per si hi tornem, i si voleu, es diuen Pura Vita…

De tornada, fotos i més fotos, i algun banyet més per a refrescar-nos i gaudir d’aquestes fantàstiques aigües.

KohRong13

KohRong14

KohRong15

KohRong16

KohRong17

KohRong18

I abans d’arribar al poblet, hem parat al Tree House, l’últim dels allotjaments que vam veure ahir, i que tenen unes cabanyes a dalt dels arbres, però que ahir estaven totes ocupades, i allí hem parat a fer alguna cosa per picar i beure, i hi havia uns sofàs on s’hi estava estupendament, i a més una wifi esplèndida que hem aprofitat a tope!!! Crec que el dia que tornem a aquesta illa, que us asseguro que ho farem… Vindrem aquí ja que ens hem quedat amb ganes de dormir a dalt d’un arbre, vosaltres no hi voldríeu venir??

KohRong19

I per acabar el dia una dutxa i una bona barbacoa per sopar i ara… que ens depararà la nit???

KohRong20

6 thoughts on “Dia 203: Infern i Paradís en la mateixa moneda

  1. llàstima de la nit que vàreu tenir que aguantar entre soroll i la gentusa que tenio a prop. Sor que després els bons banys amb aigua tan neta i solets es veu refrescar be. Petons, Avi.

  2. Sí, sort de les platgetes que ho fan oblidar tot. Esteu fet uns “sirenos”. Per cert, nois, darrerament entrar al blog és encertar-la. Molt sovint no et deixa: error 522

  3. malgrat la nit horrible, el dia ha estat fantàstic i a vosaltres se us veu molt bé. petons guapos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s