Viatge a Ítaca

Dia 214: Cap a la granja de la família del My

6 comentaris

8 de gener

Una de les avantatges d’estar a casa del My és que ens dona la possibilitat de fer coses no tant turístiques, o anar a llocs que segurament si estiguéssim fent el país al nostre aire segur que no hi aniríem.

Avui ha sigut un d’aquests dies, però evidentment no ens ha eximit d’aixecar-nos ben d’hora ben d’hora 😉 i preparar-nos amb un bon esmorzar per agafar el cotxe (si avui no anem en moto ja que hem d’anar més lluny i el My ha aparegut amb un mini… Com m’agrada aquest cotxe!!!).

Saigon

Saigon2

Cap al cotxe amb la nena (sembla que està una mica en constipada i no anirà al cole), i amb el pícnic preparat per la seva mare (mmmm seguirem menjant bé!!) i a fer unes quantes hores en cotxe, que aquí entre que hi ha milers i milers de motos i sembla que tinguin la prioritat absoluta, i que en segons quines zones la velocitat està força restringida… Doncs no es pot anar molt ràpid.

El primer lloc on ens porten és a una zona de platja, anomenada Vung Tau, relativament propera a Saigon, però que sembla que s’estan apropiant els russos o si més no, és el turisme principal a la zona i molts dels bars o restaurants tenen la carta exclusivament en rus. Estem començant a veure que el russos estan envaint una mica tot el que són platges d’Àsia, ho vam veure a Goa, també a Sihanoukville, i ara ho estem començant a veure aquí, perquè el que si que us podem dir és que en altres zones ni els hem vist, suposo que el fred del seu país fa que només vulguin sol i platja 😉

Ens passegen en cotxe per tota la costa fins a uns penya-segats, on fem una parada per anar al lavabo i de pas aprofitar per fer algunes fotos. I d’aquí anem una estoneta a la platja, però no fa gaire bon temps, així que únicament hi passegem una mica i sobretot juguem amb la My Van.

VungTau

VungTau2

VungTau3

VungTau4

VungTau5

Després d’una estoneta tornem al cotxe, i anem en direcció per on hem vingut durant una bona estona, fins que agafem un trencant a la dreta que ens porta a la granja que tenen la família del My en aquesta zona.

Arribem a una casa molt maca, no molt gran però suficient per una família, i el que més ens agrada és un porxo que tenen amb hamaques on s’hi està divinament. A més per tot el terreny la mare del My hi ha plantat diversos arbres fruiters, i així podem distingir quins donen Durians, quins Jackfruit, Dragonfruit, Papaya… i també tenen una “petita” plantació d’arbres que donen anacards que després venen.

VungTau6

Ens estem una bona estona jugant i relaxant-nos al porxo fins que arriba l’hora de dinar, un pastís d’arròs que ens ha fet la mare i que es típic del cap d’any vietnamita, carn de porc feta de manera molt bona, i amb la cotna ben torradeta que inclús ens recorda el morro (mmmm), unes truites i pa, com estic gaudint aquí a Vietnam amb el pa, en això els hi hem d’agrair als francesos que l’implantessin, perquè un tros de pa després de tant temps és una delícia!!!

VungTau7

VungTau8

VungTau9

I de postres… fruita!!! La veritat és que aquí Vietnam ens estem afartant de menjar-la, i a més n’estem gaudint molt. Avui hem menjat una papaia mooolt dolça (realment m’ha agradat i mira que normalment potser és de les fruites tropicals que menys ho fa), i a més hem pogut tastar el Jackfruit, una fruita d’aparença molt semblant al Durian però que és més dolça i fa més bona olor. I… una altra a la llista de fruites que ens agraden molt!!

VungTau10

Saigon3

El My ens explica que la seva mare va construir aquesta casa ara fa uns deu anys, i que li agrada molt venir-hi, que quan està ella tot el jardí i els arbres estan com una patena. També ens diu que si ens haguéssim estat més dies amb ells ens hauríem quedat a dormir, i és una idea que ens hagués agradat força, ja que el lloc és genial i sobretot moooolt tranquil. Així que em sembla… que haurem de tornar per poder gaudir d’aquesta experiència 😉

Se’ns fa tard i per tant toca tornar cap a Saigon que hi ha una bona tirada on tant el Mario com jo caiem dormits una bona estona.

Al arribar ens espera un altre fantàstic sopar de la Lien (cada vegada es fa més difícil decidir quin és el plat que ens agrada més), i a descansar que demà toca anar cap al Delta del Mekong i hem de matinar més del normal!!!

6 thoughts on “Dia 214: Cap a la granja de la família del My

  1. Quina família més maca i agradable, fantàstic !!
    Ja hi cabíeu tots en el Mini ? Ja veig que és un model gran, no com els de la nostra època !!

  2. Aquesta família de la MY beix que es porta esplèndidament amb vosaltres. Seguiu disfrutant amb ells. Petons,Avi.

  3. Quina meravella de fruita. Serà qüestió de tastar-les aquestes noves fruites que dieu, tot i que aquí no se’n troben.

    • Serà una de les coses que més trobarem a faltar, perquè tot i que algunes fruites les podrem trobar a Catalunya, els sabors no tenen res a veure 😦 Hauràs de venir a Àsia per tastar tota aquesta fruita al seu punt

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s