Viatge a Ítaca

Dia 143: Començant a conèixer Benaulim a Goa

17 comentaris

29 d’octubre

És estrany que fins a la cinquena vegada que he vingut a l’Índia no hagi vingut a Goa, però potser la manera com et parla la gent d’ella o la idea que te n’has fet no t’hi acabin de decidir.

Quan et parlen de Goa no et diuen que és un estat i no una única platja, sinó que té un litoral d’uns 100 km on pots trobar platges de tot tipus. Jo crec que m’imaginava una sola platja massificada i plena de turistes, vamos… com un Benidorm!! I potser per això no m’acabava de decidir a venir-hi, però aquest viatge doncs… vam decidir venir-hi, però tot i així encara no la considerava ben bé platja, i de fet per això a la que marxem de l’Índia ens anem directes a les platges de Tailàndia, ja que pensava que allí serien les primeres platges després de cinc mesos de viatge. Però…

Goa_Benaulim

Que ens hem trobat…. Doncs el paradís!!!! Potser sense aigües turqueses, però…. uffff quines platges!!!

Goa_Benaulim3

Ahir vam arribar a Benaulim tard i fosc, i per tant no sabíem ben bé on érem, així que avui ens hem dedicat a explorar una mica a on hem anat a parar, i així decidir també que voldrem fer la resta de dies i quants dies ens voldrem quedar per aquí.

Goa_Benaulim4

Per intuïció hem anat en direcció per on va venir el taxi al deixar-nos en aquesta Guest House, i hem pogut veure que estem en un petit poble on hi ha forces restaurants, botiguetes i agències de viatges, però tot i així no està massa massificat. Al arribar al encreuament amb la “carretera” hem anat en direcció la platja (ningú ens ho ha dit, ni ho posa enlloc, però per lògica tenia que ser cap allà) tot veient ja palmeres i un paisatge molt maco. En uns 15 minuts ja hi érem, i increïble, no hi havia gairebé ningú.

Goa_Benaulim14

Una platja llarguíssima, amb palmeres, i sense gent!!!! No pot ser possible oi??? Realment no quadrava amb la idea que me n’havia fet!!! I…. uixxxxx em vull quedar forces dies aquí!!!

Goa_Benaulim9

Goa_Benaulim5

En comptes d’anar a banyar-nos directament, hem estat passejant per la platja, ja que la brisa marina feia que s’estigués d’allò més bé, i així hem pogut gaudir encara més d’aquesta fantàstica platja on de tant en tant et trobes algun xiringuito o algun que estan muntant, però que tot i així et dona la sensació que la tens tota per tu sola ja que hi ha poca gent que s’hi passegi o que hi estigui prenent el sol o banyant-se.

Goa_Benaulim2

Goa_Benaulim7

Després d’un bon passeig hem tornat al punt d’inici i allà hem decidit prendre alguna cosa de menjar i beure a un lloc que ens ha semblat molt maco, el Raffel’s, ben posat i amb unes vistes excepcionals de la platja i el mar i a més… amb wifi!!

El que més ens ha agradat del lloc a part de la localització, ha sigut poder prendre una cervesa ben freda amb una copa gelada!!!! Mmmm i a sobre amb bona musiqueta de fons!!! Llàstima que el menjar no fos res de l’altre mon…

Per acabar la tarda ens hem dedicat a passejar una mica més per la platja tot observant i fent fotos a la gent que hi passeja, que a mida que va baixant el sol va augmentat i a més de cop han arribat una colla de monges que ha fet que la càmera es disparés encara molt més…

Goa_Benaulim6

Goa_Benaulim12

Goa_Benaulim11

I a més nosaltres, hem aprofitat per poder mullar-nos els peus al índic, perquè ja s’havia fet una mica tard i ens ha fet mandra banyar-nos i tornar cap al poble amb tot xop.

Goa_Benaulim8

Goa_Benaulim10

Després de tota la sessió fotogràfica que hem fet, ja hem fet camí de tornada tot intentant esbrinar on trobar internet on funcionés el wordpress per actualitzar el blog (ja que tot i haver wifi al raffel’s, no funcionava el nostre blog!!) i hem pogut veure que en aquest poble de moment internet el tenen copat les agencies de viatges i llocs d’internet, i no hi ha bars amb wifi (cosa que no passa a la zona de la platja), així que hem decidit pagar 50 rupies per una hora de wifi i pujar un parell de posts per a que no us quedéssiu sense lectura!!!

Tornant cap a la guest house hem preguntat el preu de les motos, ja que segurament en llogarem una per uns dies i així investigar una mica més els voltants i veure si hi ha algun lloc que potser ens agradi més que aquí on estem, tot i que de moment…. serà difícil superar-ho!!

Goa_Benaulim13

I per acabar el dia, hem anat a sopar al mateix lloc que ahir, i perquè??? Doncs perquè ahir vam provar el pollastre Korma que fan i ens va encantar!!!! I clar… volíem recomprobar que fos així. I us puc assegurar que el fan boníssim!!! Us he de dir que aquest tipus de pollastre és el meu preferit de plats indis, i sempre que vaig a un restaurant indi el demano, i aquí… mmm encara se’m fa salivera….

Goa_Benaulim15

17 thoughts on “Dia 143: Començant a conèixer Benaulim a Goa

  1. Avui me agradat molt aquestes platges força grans i les fotos de vosaltres dos , i també de les persones passejant per la platja. Petons, Avi.

  2. Carai, vaja platges !! I no hi ha taurons ??
    Aquest pollastre Korma és qüestió d’apuntar-se’l per quan es va als restaurants indis, té una pinta ….

  3. Quina pau i tranquil.litat es respira a aquestes platges, sembla mentida q esteu a l’India. No hi ha gent!!

    • És increible, quan imagines l’India, ho fas entre palaus, colors vius, molta gent, bruticia, soroll i vida per tot arreu. Goa és diferent, un autèntic oasi, i a més les platges ens han encantat. Segur, segur que hi tornem, i a més els vols des de Barcelona crec que son força barats!!!

  4. Unes fotos extraordinàries. Eva, estàs particularment guapa! Que bé, unes platges així i descansar de tanta multitud!

  5. heu fet bici??? nosaltres per parís, sí!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s