Viatge a Ítaca

Dia 150: Fent 40 anys complint un somni

14 comentaris

5 de novembre

Sembla ser que avui el dia va de números rodons. Fa 150 dies que vam marxar de Barcelona, i la veritat és que mai hagués pensat que podria estar viatjant tant de temps, sense tenir la sensació que això s’acaba. 150 dies, per una banda penso que en són pocs i per l’altre que ja en són molts!!!

Pocs? Sí, potser perquè encara ens queda molt camí per recórrer, i el que portem només és una petita part de tot el que volem arribar a fer (que no sé si serà possible, però tot el que puguem fer serà genial i no ens sentirem decebuts si no acabem de fer tot el que volíem).

Molts? També!! Al mirar enrere i veure tot el que hem arribat a visitar i veure, ufff però si casi no recordem quan estàvem a Sant Petersburg i Moscú, o que dir de la nostra estada a Japó amb l’Oscar, la Mare i el Pere? D’això ja en fa dos mesos i mig ben bé!!! Si realment, 150 dies, en són molts, i gairebé fan el nostre cinquè mes de viatge.

Captura de pantalla 2013-11-10 a la(s) 08.50.19

Però a part de ser el nostre 150è dia, avui és el meu aniversari, i no un aniversari qualsevol no!! Avui faig 40 anys!!! Siii una xifra rodona i que dona una mica de vertigen, ja que sembla ser que a aquesta edat has d’haver sentat el cap, tenir una casa, una família… i no sé quantes coses més i jo… doncs no, no tinc res de tot això!!! Però en canvi, estic fent una cosa que no molta gent pot dir que fa, i és complir un somni, si, un somni que feia molt temps que tenia al cap i que no m’atrevia a portar-lo a terme, pensant sempre en el que pensaran, en que teòricament hauria de fer altres coses…. Vamos!! Mil històries i excuses que de cop, tot anant a un congrés de bloggers que havien fet la volta al món, se’m van treure del cap.

Goa_Benaulim6

I per sort, tinc una parella que també ho va veure clar aquell dia, perquè clar… com li planteges a la teva parella, que tot just fa un parell d’anys has iniciat en aquest món de viatjar que tant enganxa, que voldries fer la volta al món amb ell i que voldries deixar tot el que tens a Barcelona? Doncs dic per sort, ja que va ser ell, que al cap d’un parell de dies d’escoltar tot de persones que un dia havien fet el pas, et ve i et diu: “He pensat, que potser podríem fer nosaltres la volta al món”.

No sabeu lo feliç que em va fer aquell dia, no m’ho podia creure!!! Siiiii, ho faríem!!! Estalviaríem de valent durant dos anys i llavors marxaríem!!!

Així que ara estic aquí, en un entorn idíl·lic com pot ser Goa, complint 40 anys!!! I evidentment sense rastre de la crisi dels 40!!! Qui sap si la tindré quan torni, però… ara mateix: “Que me quiten lo bailao”.

I us preguntareu que hem fet avui per celebrar-ho no??

Doncs el dia ha sigut similar als dies que portem aquí, però amb algun extra per fer el dia d’avui més especial si es possible.

El que si que us puc dir que semblava que les coses no acabessin d’arrancar, però al final ha sigut un dia fantàstic!!!

Al matí un bon esmorzar, però la wifi no funcionava, i això ha fet que tot i sentir-me feliç, no fos completament ja que una de les opcions de parlar amb la Mare era a primera hora i clar…. sense wifi…. Així que intentant no pensar-hi ens hem anat a banyar i descansar, i ha sigut quan ha tornat la wifi però massa tard per la Mare que ja havia de marxar a treballar, a veure si hi havia més sort al seu migdia!!! Ara, en quan ha tornat… he pogut descarregar molt lentament un vídeo que m’han enviat les 4wine i oh…. l’he pogut veure a temps abans de la següent activitat. El vídeo m’ha encantat, m’han fet plorar i riure, són realment fantàstiques!!! Moltíssimes gràcies guapes per fer-me sentir tan aprop vostre i pensar en mi tot i estar lluny!!! I moltes gràcies a tots els que hi heu participat: Marta, Anne, Germans Jovani, Diego, Elena, Nerea, Esteban i Jordi (que tot i que no surts, qui ha gravat a la Ruth??).

Goa_Benaulim2

Goa_Benaulim5

Goa_Benaulim

Goa_Benaulim3

I amb llàgrimes als ulls i un gran somriure a la cara, tocava anar a fer-se un massatge, però sembla que tot i haver-lo reservat ahir, no estaven preparats i hem hagut d’esperar una estoneta, però l’espera ha valgut la pena, perquè, ohhhh quin massatge!!! Ha sigut dels millors que ens han fet mai!!! Una mica més d’una hora i totes les parts del cos, començant per l’esquena, continuant pels braços i mans, cames i peus, cap, panxa i acabant un altre cop a l’esquena i el coll, i tot amb oli, ohhh realment d’aquests que et deixen d’allò més relaxant, prement fort però sense arribar a fer mal. No sé si un dia d’aquests ens en farem algun altre…

I després d’una bona dutxa, a picar alguna coseta i beure alguna cosa i de pas…. Fer un skype amb la Ruth!!! Ja feia molt que intentàvem trobar el moment, però no hi havia manera i finalment ho hem aconseguit i a sobre el dia del meu aniversari!!! Gràcies Ruth!!! M’has fet sentir una mica més aprop de casa un dia com avui, ja saps que t’estimo molt i et trobo mooolt a faltar!!!

Goa_Benaulim7

Per sopar volíem fer alguna cosa especial, però al demanar semblava un altre cop que no arrancava, ja que volíem preguntar que valia la llagosta, però avui no n’hi havia, i de beure volíem un vinet que ja havíem tastat i ens agradava però tampoc en tenien. Tot i així finalment hem menjat unes gambes fetes amb mantega i allet que estaven delicioses, una tonyina també molt bona i acompanyat d’un arròs saltejat amb coco, i per acompanyar un Sula Sauvignon Blanc que no estava malament!!!

Goa_Benaulim9

Goa_Benaulim8

I mentre estàvem sopant… ring ring…. la Mare per Skype!!! Quina il·lusió poder parlar finalment amb ella i per sort sense interrupcions!!! Ens hem posat al dia i quan ja acabàvem… El Mario ja havia donat unes espelmes per a que ens la portessin amb una crepe de plàtan i xocolata i just ho han portat i he pogut bufar-les tenint a la meva mare a la pantalla i el Mario al costat!!!

Goa_Benaulim10

Quan he penjat… ufff en aquest moment els sentiments han sigut totalment contradictoris, alegria per haver parlat amb ma Mare, però tristesa per tenir-la lluny en un dia com aquest tant senyalat.

Goa_Benaulim4

Per sort tinc al Mario al costat, participant d’aquesta aventura que hem començat i que no em podria imaginar sense ell. Cada cop ens coneixem més, i tot i que molta gent abans de marxar ens va dir si ja ho aguantaríem, us puc dir que i tant que ho aguantem!!!! I en volem més!!!! Portem ja 150 dies amb les seves 24 hores junts i en cap moment he volgut que no fos així!!! Em sento molt afortunada de tenir-lo al costat i l’estimo moltíssim. Som dos persones que en algunes coses ens assemblem molt i en altres som totalment oposats, però ens complementem a la perfecció, només espero que seguim junts molts anys i que ell pensi com jo!!!

Goa_Benaulim12

Així que avui he tingut un aniversari totalment diferent als 39 anteriors, diferent perquè estic lluny dels que estimo excepte el Mario, diferent perquè a Barcelona per aquestes dates sempre comença a fer fred i en canvi aquí ens estem banyant a la platja amb força calor, i sobretot diferent perquè…. Estic complint un somni!!!

Goa_Benaulim11

14 thoughts on “Dia 150: Fent 40 anys complint un somni

 1. Un dia veritablement emocionant !! Moltes felicitats, i enhorabona per haver pres la decisió de fer aquest viatge únic, valia la pena, i tant !! Ara o mai !! I el viatge continua….. fantàstic !!

 2. Felicitats Eva!!! Seguiu disfrutant!

 3. M’has fet emocionar un cop més, dolenta! A seguir passant-vos-ho tan i tan bé, amb moments millors i d’altres que no tant, però que en conjunt us estan fent créixer per dins com mai no havíeu imaginat. Per molts i molts anys i que seguiu junts i complint els vostres somnis!

 4. Moltes felicitats Eva!! Si noia quin cumple més xulo, inoblidable, i a més, els 40!! Quins sentiments més macus que teniu un per l’altre, m encanta. Deu ser un somni estar cada dia descobrint coses noves al costat de la persona que estimes, ufff, quina envejaaaaa. Un petó guapa!

 5. Guapa, que bonic. Sí igualment penso que prendre la decisió és el més difícil, tu amb 40 i jo amb 33. Que ja tenim 20 anys jejeje Gaudiu moltíssim i felicitats de nou!

 6. sou molt valents! és fantàstic q us sincronitzeu tan bé i estic segura q el mario estarà sempre amb tu!!! et mira amb uns ullets…
  per mi va ser també molt emocionant parlar amb tu. et segueixo tenint a prop! amb ganes de veure’t i compartir moltes estones plegades.
  els 40 marquen l’inici d’una nova etapa q segur q serà la millor. ja veus, el primer somni realitzat! petons. t’enyoro!!!

  • Pots estar segura que en quan torni compartirem moltíssimes estones plegades fent allò que més ens agrada!!!! A més…. potser ho podem fer durant el viatge no??? Jo tmbé t’enyoro!!! Petonetssss

 7. Eva Felicitats, et ben asseguro que, tot i la distància i els sentiments contradictoris que et van quedar després de fer l’últim skipe, aquest serà un aniversari difícil d’oblidar, primer per celebrar-lo en un lloc idíl·lic i segon perquè estàs fent realitat un somni!!!!!
  Sí senyora, “que te quiten lo bailao”, ja saps allò que diuen que l’edat no té fronteres, oi?!! Jo ja penso en la segona ronda ;-)! jejejejeje
  I enhorabona als dos pel vostre 150è dia arreu del món! Seguiu aixi de bé i gaudiu a tope de l’experiència!!!

  Txell i Xavi
  (uns altres perseguidors de somnis)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s